Praktische informatie – Hanna van Hendrik Skip to content

Praktische informatie

Toegangskaarten 

 U kunt uw kaarten voor Hanna van Hendrik bestellen: 

 Online 

  • Tickets bestellen kan via deze link 
  • Selecteer uw aantal tickets 
  • Selecteer uw betalingswijze 
  • Kies voor e-tickets (kosteloos) of tickets per post (€ 2,85 servicekosten) 

 Telefonisch 

  • Neem contact op met het NTK via: 0900- 9203, telefonisch bereikbaar 7 dagen p/w van 10 tot 20 uur (€0,45pm)  
  • Betaal via iDEAL (u ontvangt een betaallink per e-mail) 
  • Kies voor e-tickets (kosteloos) of tickets per post (€ 2,85 servicekosten) 

Theaterkassa 

Op de dag van de voorstelling kunt u (indien beschikbaar) uiteraard ook kaarten kopen bij onze theaterkassa op Vliegveld Twenthe. De kassa is 90 minuten voor aanvang van de voorstelling open. 

Ticketprijzen

De ticketprijzen voor de voorstelling zijn: 

Woensdag/ Donderdag/ Zaterdagmiddag: €57,50 + € 2,50 boekingskosten
Vrijdag/ Zaterdagavond/ Zondagmiddag €62,50 + € 2,50 boekingskosten 

Hanna van Hendrik vindt plaats in Hangaar 11 en Hangaar 17 van Vliegveld Twenthe. 

Adres 
Vliegveld Twenthe 
Vliegveldweg 345 
7524 PT Enschede 

Routebeschrijving 
Plan hier uw route naar Hanna van Hendrik 

Parkeren 
U kunt direct naast Hangaar 11 (de locatie waar Hanna van Hendrik zich afspeelt) op Vliegveld Twenthe parkeren, volg bij aankomst de bewegwijzering.  

Een parkeerkaart kost €7,- en u kunt deze ter plekke bij de parkeerwachters aanschaffen. Betalen kan enkel met Pin. 

Fietsenstalling
Direct naast de ingang van Hangaar 11 is een fietsenstalling beschikbaar, volg bij aankomst de bewegwijzering. U kunt hier kosteloos uw fiets stallen. 

Bij de ticketprijs zit geen drinken en eten inbegrepen.  

In de foyer zijn verschillende bars aanwezig. Ook is het mogelijk om, voorafgaande aan de voorstelling, in de gezellige foyer van Hangaar 11 van een maaltijd te genieten. Wij werken samen met Thoms Concept Catering.

🐮
𝐇𝐀𝐍𝐍𝐀 𝐕𝐀𝐍 𝐇𝐄𝐍𝐃𝐑𝐈𝐊 | 𝐕𝐀𝐍 𝐁𝐎𝐄𝐑 𝐓𝐎𝐓 𝐁𝐎𝐑𝐃 🐮

Thom en zijn enthousiaste collega’s verzorgen wij het complete food aanbod tijdens het theaterspektakel Hanna van Hendrik op Vliegveld Twenthe. Zij zetten een te gek food-festival neer waar gasten kunnen proeven van als het moois wat onze streek te bieden heeft. 😍
Met maar liefst 6 foodtrucks brengen wij het ‘VAN BOER TOT BORD’ concept tot leven en serveren wij diverse streetfood gerechten op z’n Twents. De boer, bakker, slager, groenteboer, ijsmaker en cateraar komen hier samen met hun mooiste producten. 🙌
🔥 Twentse Vuurvreters – Super smoker BBQ
🍢 Spies Onwies – Onmeunige spiezen
🍟 Tukker Tuffels – Loaded french fries
🥦 Zo Greun As Grös – Saladebar
🍦 Ice Ice Baby – Ambachtelijk schepijs
🧀 THOMS BorrelBAR – Tot in de late uurtjes

Betreden tribunes
Om de 3 tribunes te betreden zal een trap op gelopen moeten worden, er is geen lift aanwezig. Indien u met een rolstoel de voorstelling bezoekt of slecht ter been bent, kunt u gebruik maken van de rolstoelingang aan de zijkant van de zaal. Meldt u zich hiervoor, op de dag van de voorstelling, bij 1 van de vrijwilligers. Zij zullen u verdere aanwijzingen geven. Mindervalide gasten nemen altijd een eigen vaste begeleider mee. 

Meerdere tribunes
Hanna van Hendrik speelt zich af op 3 locaties met drie verschillende tribunes; 2 tribunes staan in Hangaar 11 en 1 tribune is in Hangaar 17. U moet zich als bezoeker dus twee keer verplaatsen tussen de verschillende tribunes. Aangezien de afstanden tussen de tribunes op Vliegveld Twenthe behoorlijk groot zijn (telkens zo’n 100 meter), raden wij bezoekers die slechter ter been zijn om hier rekening mee te houden en eventueel in een rolstoel te komen. U dient hiervoor wel een apart ticket voor te boeken, zie onderstaande. 

Alle tribunes bieden plaats voor een beperkt aantal rolstoelen. De tribune van Akte 1 en Akte 2 beschikken over stoeltjes zonder armleuning. De tribune van Akte 3 bestaat uit houten bankjes. Deze laatste akte duurt slechts 15 minuten. 

Rolstoelplaatsen
Hanna van Hendrik heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Begeleiders kunnen plaatsnemen op de rij achter de rolstoelplaatsen. 

 U dient een aparte toegangskaart hiervoor te hebben, neem hiervoor contact op met het NTK via 0900-  9203 telefonisch bereikbaar 7 dagen p/w van 10 tot 20 uur (€0,45pm)  

Slecht ter been 
Hanna van Hendrik heeft een beperkt aantal plaatsen op de eerste rij beschikbaar voor bezoekers die slecht ter been zijn (de eerste rij van Akte 1 heeft een klein opstapje). 

Meldt u zich hiervoor, op de dag van de voorstelling, bij 1 van de vrijwilligers. Zij zullen u verdere aanwijzingen geven.

 

Slechthorend

Bezoekers kunnen tijdens de voorstelling gebruik maken van een afluistering.
U ontvangt een unit met daarop aangesloten (wegwerp-)oordopjes waarmee u de voorstelling beter kunt beluisteren.

Bezoekers die hiervan gebruik willen maken kunnen zich voor de voorstelling melden bij de muntenverkoop, na betaling van 20,- euro borg kunt u gratis gebruik maken van dit systeem.
Na afloop van de voorstelling graag het systeem weer inleveren bij de muntenverkoop en uiteraard ontvangt u uw borg weer retour.
Tevens ontvangt u een gebruiksaanwijzing.

Parkeerplaatsen 
De parkeerplaats direct naast Hangaar 11 heeft een aantal parkeervakken voor mindervaliden, vlakbij de ingang van het theater.  Hier kunt u op vertoon van een mindervaliden parkeerkaart parkeren. 

Indien u niet over een mindervaliden parkeerkaart beschikt, kan uw begeleider u afzetten voor de ingang van Hangaar 11 en hierna de auto op de reguliere parkeerplaats parkeren.  

Veelgestelde vragen

De adviesleeftijd voor het bezoeken van Hanna van Hendrik is vanaf 10 jaarHet is helaas niet toegestaan baby’s en peuters tot 4 jaar bij de voorstelling aanwezig te laten zijn. 

Aangezien Hanna van Hendrik zich midden in de zomer afspeelt, is er geen garderobe aanwezig. U kunt uw jas eventueel in uw auto achterlaten of mee de zaal in nemen. 

Er is geen eten bij de entreeprijs inbegrepen. Wel bieden wij u de mogelijkheid om, voorafgaande aan de voorstelling, een hapje te eten op Vliegveld Twenthe. Voor meer informatie, zie praktische informatie op deze site 

Nee, het is vrije zit. Dit betekent dat er geen plaatsen gereserveerd kunnen worden op de tribunes. Mocht u slecht ter been zijn (zie Toegankelijkheid onder Praktische Informatie), dan adviseren wij u contact op te nemen met het NTK (telefoonnummer: 0900- 9203telefonisch bereikbaar 7 dagen p/w van 10 tot 20 uur (€0,45pm. Zij kunnen dan een mindervalide plaats voor u reserveren, deze plaatsen bevinden zich op de eerste rij van de tribunes. 

Neem hiervoor contact op met de Nationale Theater Kassa. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer: 0900- 9203 en telefonisch bereikbaar 7 dagen p/w van 10 tot 20 uur (€0,45pm)  

Ja, dit kan! Neem hiervoor contact op met de Nationale Theater Kassa. Zij zijn te bereiken via telefoonnummer: 0900- 9203 en telefonisch bereikbaar 7 dagen p/w van 10 tot 20 uur (€0,45pm)  

Wij hebben diverse mogelijkheden om met uw collegaen/of zakelijke relaties de voorstelling te bezoekenSpeciaal voor groepen bieden wij arrangementen aan of kunnen een arrangement op maat maken. Neem hiervoor contact op via hannavanhendrik@vliegveldtwenthe.nl en zij zullen met u de diverse opties bespreken. 

Dat is vervelend! U kunt contact opnemen met NTK over alle vragen met betrekking tot toegangskaarten (zie ‘Kaartverkoop’ onder Praktische Informatie). Voor alle overige vragen kunt u een mail sturen naar info@hannavanhendrik.nl en we zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden. 

De duur van de voorstelling is  3,5 uur. Matineevoorstellingen zijn om 17.30 uur afgelopen. Avondvoorstellingen zijn afgelopen om 23.30 uur.

X