Nieuws – Hanna van Hendrik Skip to content

Nieuws

Na het succes in 2019 was het nog niet klaar in Twente. Niet voor het publiek en niet voor alle medewerkers van Hanna van Hendrik. 

Het plan was om terug te komen in 2021 naar Vliegveld Twenthe. En toen veranderde de wereld….. Met de Covid-19 maatregelen die we met zijn allen moeten naleven is het niet mogelijk de voorstelling te produceren en te spelen zoals in 2019.

Johanna ter Steege (initiatiefneemster): “Covid-19 maakt dat het spelen van de voorstelling de komende zomer – vanuit inhoudelijk, financieel en menselijk oogpunt – niet realistisch is. Maar Hanna komt wel terug! We richten ons op betere tijden en gaan er vooralsnog vanuit dat mensen in 2022, oud en jong, weer met plezier een kaartje kopen, zich veilig voelen en zich onbezorgd kunnen verheugen op dat wat ze gaan zien.”

Nog even geduld en dan is Hanna van Hendrik, in de zomer van 2022, opnieuw te zien! De precieze data hopen we u binnenkort te laten weten. Tot die tijd: let op uzelf en de mensen om u heen. En we hopen u te mogen begroeten in 2022 op Vliegveld Twente.

X